Jaa artikkeli

Akkumateriaalit - Jauheenkäsittelyjärjestelmät tuotantoprosessiin

Olipa kyseessä sähköpyöristä, älypuhelimista tai kannettavista tietokoneista, litiumioniakuista on tullut välttämätön osa jokapäiväistä elämäämme. Sähköakkujen käytön laajentumisen myötä näiden akkujen merkitys kasvaa entisestään tulevina vuosina. Akkujen vaatimukset kasvavat jatkuvasti. Loppukäyttäjät haluavat nopeampia latausaikoja, suuremman kapasiteetin ja yleensä pitkän käyttöiän. Akkujen tulee olla myös mahdollisimman pieniä ja kompakteja ja omata korkea energiatiheys. Näiden vaatimusten täyttämiseksi mm. Hosokawa Alpinen Suomen edustajana tarjoamme erilaisia ​​tekniikoita, joita käytetään litiumioniakkujen valmistuksessa.

MATERIAALI LITIUMIONIAKUJEN ANODEILLE JA KATODILLE

Kun litiumioniakkua ladataan ja puretaan, litiumionit siirtyvät katodilta anodille ja takaisin. Akun katodi ja anodi on valmistettu eri materiaaleista. Katodissa käytetään laajaa valikoimaa litiumyhdisteitä (esim. LCO, NMC, NCA tai LFP). Grafiitti tai litiumtitanaatti muodostavat anodin olennaisen osan. Hosokawa Alpine on yhdessä koko Hosokawa Micron Groupin kumppaneidensa kanssa kehittänyt erikoisprosesseja litiumyhdisteille sekä grafiitin pyöristämiseen.

Huippuosaamista prosessiteollisuudelle

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen
Logo Ijp Oy

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina

p. +358 440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.