Jaa artikkeli

Ilmainen webinaari - Akkumateriaalit, pyöristetty grafiitti 10.5.2022

Grafiitti on tärkein anodimateriaali akkujen valmistuksessa. Nykyaikaisissa litiumioniakuissa korkeamman energiatiheyden saavuttamiseksi käytetty grafiitti on muokattava ja prosessoitava, jotta materiaalin ominaisuudet saadaan optimoitua sovelluksen vaatimusten mukaisesti. Hosokawa Alpine on kehittänyt tähän useita innovatiivisia ratkaisuja Alpine Particle Rounder APR:n ja Zirkoplex ZPS -luokittelevan myllyn avulla. Nikkeli, mangaani ja kobolttioksidi puolestaan ​​ovat akkujen katodimateriaalien pääkomponentteja. Hosokawa Alpine tarjoaa yhdessä hollantilaisen kumppaninsa Hosokawa Micron B.V:n kanssa laitteet materiaalien valmistuksen eri vaiheisiin.

Hosokawa Alpine on kehittänyt innovatiivisia ratkaisuja synteettisen ja luonnongrafiitin sekä koksin pyöristämiseksi. Haluatko saada käsityksen prosessista? Sitten meillä on ilo kutsua sinut ilmaiseen webinaariimme!

Voit vapaasti välittää kutsumme kollegoillesi. Mikäli et päässyt osallistumaan, mutta aihe kiinnostaa, ole yhteydessä, niin kerromme lisää.

Toivotamme sinut tervetulleeksi webinaariimme aiheesta "pyöristetty grafiitti".

Rekisteröidy täällä:

Rekisteröityminen

Huippuosaamista prosessiteollisuudelle

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen
Logo Ijp Oy

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina

p. +358 440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.