Etusivu

Multiprocessing Unit – Partikkelitekniikan monitoimilaite tuotekehitykseen

Nimensä mukaan monitoimilaitteistolla on mahdollista käyttää monia eri toimintoja tai vain osaa niistä, tarpeen mukaan:

1. Suihkumylly, AFG100 - materiaaleille Mohs' kovuudelle 10 saakka ja partikkelikoolle välille 2 µm - 40 µm

2. Luokitteleva vasaramylly, ZPS50 - materiaaleille Mohs' kovuudelle 3,5 saakka ja partikkelikoolle välille 8 µm - 40 µm

3. Luokitus, ATP50 - materiaaleille Mohs' kovuudelle 10 saakka ja partikkelikoolle välille 2 µm to 120 µm

4. Spiraalisuihkumylly, AS50 - ultahienojen jauheiden valmistukseen välillä 5 µm - 30 µm

Hyvinsoveltuva materiaalimäärä on muutamasta sadasta grammastaa muutamaan kiloon, riippuen luonnollisesti materiaalin jauhettavuudesta. Laite on hyvin monikäyttöinen soveltuen erilaisten materiaalien jauhatukseen ja erikokoisten jakeiden erotteluun.

Jokainen prosessilaite voidaan hankkia erikseen eli toimintoja voidaan laajentaa myöhemmin tarpeen mukaan.

Laitteisto on kompakti pöytämalli ja vie vain muutaman neliömetrin lattiapinta-alaa. Laitteisto toimitetaan täysin käyttövalmiina ja paikalla tulee kytkeä ainoastaan sähkö ja paineilma.

Myös N2, LN2 ja kuumakaasun käyttö on ovat mahdollisia. Kovien ja kuluttavien materiaalien jauhatuksessa ja luokituksessa käytetään kulutusta kestäviä materiaaleja.

Laitteisto on suunniteltu helposti puhdistettavaksi ja kaikki osat voidaan irroittaa nopeasti pesua ja puhdistusta varten.

Kuva: Monitoimilaitteisto, jossa asennettuna Hosokawa Alpine AGFG100 suihkumylly AS spiraalisuihkumylly ja 100UPZ tappimylly

  • Osumia: 2288
Logo Ijp Oy

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina

p. +358 440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.