Jaa artikkeli

ZIG ZAG luokitin

ZIG ZAG ilmaluokittimet soveltuvat erotteluun kokoalueelle n. 0,1 – 10 mm. Toiminta perustuu gravitaatioon ja ilmavirtaan. Partikkelien erotus perustuu niiden painoeroon. ZIGZAG luokittimia valmistetaan yksi tai monikanavaisina. Laitteessa ei ole liikkuvia osia ja rakenne on suunniteltu siten että kuluminen ja huoltokustannukset ovat erittäin pienet

Alpinella on kaksi mallia: MZM ja MZF. Molempaa mallia on saatavana useissa eri konekokoissa yksikanavaisesta monikanavaiseen luokittimeen. 

Kapasiteetti vaihtelee laboratoiriolaitteen muutamasta kg/h teollisen mittakaavan monikanavaluokittimen noin n. 200 t/h. Luokittelu tapahtuu jokaisessa siksak-putken suunnan muutoksessa ja mahdollistaa erittäin korkean, portaattomasti säädettävän leikkaustarkkuuden. Tuloksena on siistiä hienojakoista tai kevyttä materiaalia jopa ylikuormitusolosuhteissa.

Tyypillisiä sovelluksia:

Öljypitoiset siemenet: luokitusjärjestelmät soijapapujen tai auringonkukansiementen erotteluun

Jalometallit: kuparin, alumiinin tai lyijyn erottaminen kaapeliromun eristemateriaalista

Pölynpoisto muovirakeista, koksista, liidusta, lannoitteista, bauksiitista jne.

Moinipuolisuus niin laitteissa kuin toimituslaajuudessa

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen
Logo Ijp Oy

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina

p. +358 440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.