Jaa artikkeli

MS Micron Separator

MS luokitin soveltuu hienoille ja ultrahienoille materiaaleille. Materiaalin syöttö luokittimeen tapahtuu kantoilmavirran avulla. Toiminta-alue noin d97 = 15 - 150 µm. Energiankulutus on matala johtuen matalasta pyörimisnopeudesta, mikä tarkoittaa samalla vähäisempää kulumista.

Syöttömateriaali tulee MS luokittimeen pääilmavirran mukana, mikä voi olla erittäin kustannustehokas prosessivaihtoehto, jos se integroidaan järjestelmään, jossa on suora pneumaattinen syöttö.

Luokitinpyörällä on hihnavetokäyttö ja kolmivaiheinen asynkroninen moottori. Luokittelupyörän nopeutta voidaan säätää portaattomasti taajuusmuuttajan avulla. Luokituspyörän nopeutta muuttamalla lopputuotteen partikkeliokoa voidaan helposti säätää myös käytön aikana. Pienet hiukkaset, joiden koko on alle asetetun leikkauspisteen, kuljetetaan roottorin siipien läpi luokitteluilman avulla ja kerätään lopuksi sopivaan suodattimeen. Karkea ainesosa, joka ei läpäise luokittelupyörää, poistetaan gravimetrisesti laitteen alaosasta karkean materiaalin poistoyhteen kautta. Ennen poistumista karkea materiaali huuhdellaan intensiivisesti sekundäsella ilmavirtauksella mahdollisimman tarkan hienoaineksen erottelun saavuttamiseksi. Tämä viimeinen luokitteluvaihe parantaa leikkauksen tarkkuutta ja lisää hienoaineen saantoa.

Tyypillisiä sovelluksia:

  • talkki
  • kalsiunkarbonaatti
  • bentoniitti
  • kaoliini
  • dolomiitti
  • kvartsi
  • pigmentit
  • tuhkat
  • hienokemikaalit

Huippuosaamista prosessiteollisuudelle

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen
Logo Ijp Oy

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina

p. +358 440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.