Jaa artikkeli

Stratoplex® Air Classifier ASP

Ilmaluokitin ASP on standardi luokitin suurille läpäisymäärille erottelemaan hienoja - keskihienoja kokoja alueella d97 = 10 - 150 µm. ASP luokittimella saavutetaan erittäin hyvä saanto erinomaisella katkaisutarkkuudella ja suurilla kapasiteeteilla.

Materiaalin syöttö tapahtuu gravimetrisesti, esim. syöttöruuvilla. Laitteen rakenne on suunniteltu kulumista kestäväksi ja energiankulutus pieneksi. Kulumiskestävyyden ja kontaminaation pienentämiseksi voidaan käyttää polyuretaanipinnoitteita, teräs- ja keraamivuorauksia.

.

Koska Stratoplex-ilmaluokittimen voimansiirto on sijoitettu luokitusvyöhykkeen alle ja materiaali syötetään keskitetysti ylhäältä gravimetrisesti, tuloksena saadaan tuotteen optimaalinen jakautuminen ja hajonta. Tuote viedään syöttimen ja syöttöaukon kautta luokituspyörän keskipakolevyyn, jossa se keskipakovoiman avulla jakautuu ja kuljetetaan säteittäisesti ohjauslevyä kohti. Syöttömateriaali viedään sen jälkeen ohjauslevyn avulla alas luokitusvyöhykkeelle.

Luokitusilma tulee spiraalikoteloon ja virtaa hienoaines mukanaan siipipyörän siipien, luokittelupyörän, läpi. 

Hienoaines, joka luokitinpyörässä on eroteltu muusta materiaalista, kulkeutuu luokitusilman mukana kohti hienoaineksen ulostuloputkea. Lopuksi hienoaines on vielä erotettava luokitusilmasta joko syklonilla tai suodattimella. Karkea materiaali, joka ei läpäise luokitinpyörää, putoaa laitteen alaosaan painovoiman vaikutuksesta.

Karkean materiaalin poistoyhde on ilmatiivistettävä pyörivän venttiilin avulla. Luokituspyörää ajetaan yleensä kiilahihnakäytöllä kiinteällä välityssuhteella; luokittimen nopeus asetaan halutuksi taajuusmuuttajan avulla. Luokitin toimitetaan täydellisenä suodattimen, tuulettimen ja syklonin kanssa.

Ilmaluokitinta Stratoplex ASP II käytetään tyypillisesti esimerkiksi maasälpän, kvartsin, wollastoniitin a muiden mineraalien valmistuksessa.

Ultrahienojen tuotteiden valmistus

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen
Logo Ijp Oy

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina

p. +358 440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.