Jaa artikkeli

Turboplex® Ultrafine Classifier ATP

Yhdellä tai useammalla luokitinpyörällä varustettu luokitin ultrahienojen materiaalien valmistukseen. 

ATP luokittimet toimivat alueella d97=3-10 um. Uuden NG luokitinpyörän, joka jälkiasennettavissa kaikkiin ATP luokittimiin, avulla päästään hienompaan n. d97=2 um tuotteisiin. Luokitin tuottaa tasaisen partikelikokojakauman koko suunnitellulla toiminta-aluella.

Materiaali voidaan syöttää joko pneumattisesti luokitusilmavirran mukana tai gravimetrisesti esimerkiksi sulkusyöttimen kautta. Prosessissa luokituspyörä erottaa hienoaineksen syötteestä ja kuljettaa luokitinpyörän läpi suodattimelle. Luokittelupyörän hylkäämä karkea materiaali kulkeutuu painovoimaisesti alaspäin.

Ennen kuin karkea materiaali poistuu luokittimesta, se huuhdellaan uudelleen intensiivisesti ilmalla jäljellä olevan hienoaineksen talteensaamiseksi. Tämä johtaa erittäin puhtaaseen karkeaan fraktioon ja lisää hienoaineksen saantoa.

Tuotteen hienoutta säädetään säätämällä luokitinpyörän nopeutta taajuusmuuttajalla. Luokittelupyörän vaakasuora asento tarkoittaa, että jopa "vaikeita" tuotteita voidaan käsitellä ilman ongelmia.

ERikoishienojen tuotteiden valmistusmenetelmät

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen
Logo Ijp Oy

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina

p. +358 440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.