Jaa artikkeli

PULVIS KUULAMYLLY

Mitä hienompaa tuotetta halutaan, sitä suurempi energia tarvitaan jauhatukseen. Hosokawa kehittää jatkuvasti tekniikkaa, jonka avulla asiakkaamme voivat tuottaa hienompia hiukkasia pienemmällä energiankulutuksella. PULVIS on yhdistelmä pystysuorasta sekoittavasta kuulamyllystä ja korkean suorituskyvyn ilmaluokittelijasta.

PULVIS laitteisto tarjoaa vähän energiaa kuluttavan hienojauhatuksen kaikkein kovimmille materiaaleille. Esim. keraamisista raaka-aineista tai lasista saadaan valmistettua erittäin hienojakoista, alle 0,5 μm d50 ja <2 μm d97 tuotetta. Märkäjauhatukseen verrattuna hiukkaskokojakauma on huomattavasti kapeampi. Energiansäästö verrattuna suihkumyllyyn voi olla jopa 40%.

Jauhatusosa sijaitsee laitteen alaosassa. Syöttömateriaali jauhetaan sekoituksella, jossa yhdistyvät isku ja hankaus. Pohjapuolelta syötetty kaasuvirta kuljettaa ja jäähdyttää hiukkasia matkalla jauhatusväliaineen läpi. Jauhatut hiukkaset kuljetetaan ilmalla jauhatuskammion läpi luokittimeen. Luokitin erottaa hienojakoisen tuotteen karkeista hiukkasista. Karkeat hiukkaset palaavat jauhatusalueelle edelleenjauhatusta varten.

PULVIS on oikea valinta kovien, lämpöherkkien materiaalien ultrahienoon jauhatukseen. Jauhatusprosessissa voidaan käyttää myös lisäaineita. Tyypillisiä PULVIS-sovelluksia ovat esimerkiksi:

Alumiinioksidi
Epäorgaaniset pigmentit
Akkumateriaalit
Keraamiset materiaalit
Keraamiset pigmentit
Lasi
Vetyä adsorboiva seos
Metallioksidi

katso lisää valmistajan sivuilta:

https://www.hosokawa-alpine.com/powder-particle-processing/machines/ball-mills-agitated-media-mills/pulvis/

Huippuosaamista prosessiteollisuudelle

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen
Logo Ijp Oy

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina

p. +358 440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.