Jaa artikkeli

ROLLER MYLLY

AWM soveltuu lopputuotteille, joiden hienous on välillä n. 10 µm - 100 µm. Matalan energiankulutuksen vuoksi mylly sovetuu hyvin myös esijauhatukseen ennen ultrahienoa jauhatusta, sillä myllyyn voidaan syöttää karkeaa, muutamien millimetrien kokoista, tavaraa.

Eritysratkaisujen vuoksi AWM mylly sopii pehmeiden mineraalien lisäksi myös koville materiaaleille. Myllyn yläosaan on integroitu dynaaminen ilmaluokitin, joten jauhatus ja luokitus tapahtuu samassa laitteessa yksinkertaistaen prosessia ja vähentäen huomattavati tilantarvetta verrattuna kahteen erilliseen laitteeseen.

Pöytävalsamyllyt toimivat painehienonnusperiaatteen mukaisesti, joten ne soveltuvat mm. hauraille mutta joustaville tuotteille. Tuotteeseen kohdistuu puristusjännitys jauhatuspöydän ja -rullien välissä. 

Tuote syötetään hiomapöydän keskelle, jossa keskipakovoima siirtää sen jauhatuspöydän poikki reunoja kohti. Jauhatustelat pyörivät tuotteen päällä murskaavat sen. Telat puristetaan hydraulisesti pöytää vasten painevaihtelut kontrolloituna. Jauhatuspöytä on varustettu korotetulla reunalla; reunan korkeutta muuttamalla voidaan asettaa tuotteen viipymäaika jauhatusvyöhykkeellä. Jauhatuspöydän ympärillä on suutinrengas, josta tuleva ilma poistuu suurella nopeudella kuljettaen jauhetun tuotteen ylöspäin integroituun ilmanluokittimeen; karkea materiaali palautetaan jauhatuspöydälle edelleenjauhamista varten. Lopputuote erotetaan ilmasta syklonilla tai suodattimella.

Valssimyllyt ovat pehmeille ja keskikoville mineraaliraaka-aineille ja teollisille bulkkimateriaaleille. Myllyn etuja ovat yksinkertainen hienouden säätö ja nopea tuotteen vaihto. Pöytävalssimyllyjä käytetään aina, kun vaaditaan suurta tuotannon joustavuutta, esimerkiksi:

Kalkkikivi
Kipsi
Dolomiitti
Talkki
Koksi
Bentoniitti
Poltettu kalkki

Laitteet mineraalien prosessointiin

Suuren kapasiteetit ja kulutusta kestävät laitteet

Logo Ijp Oy

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina

p. +358 440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.