Jaa artikkeli

AS SPIRAALISUIHKUMYLLY

Spiraalisuhkumylly soveltuu pehmeiden (Mohs max. 3) materiaalien hienojauhatukseen, jossa haluttu partikkelikoko on tyypillisesti välillä 10 µm – 150 µm. Jauhatuskammio on tasainen ja lautasmainen. Jauhatus tapahtuu partikkelien keskinäisen yhteentörmäyksen ja jauhatuskammion ja partikkelin välisen törmäyksen seurauksena.

Koska Aeroplexin spiraalisuihkumyllyissä AS ei ole pyöriviä osia, niissä ei siten ole laakereita ja akselitiivisteitä, joten voiteluaineita ei käytetä. Tästä syystä kontaminaatio näistä lähteistä on mahdotonta. Myllykomponenttien yksinkertainen geometria tekee niistä helposti puhdistettavia ja mahdollistaa myös koko myllyn steriloinnin.

Jauhatusilma viedään myllyyn tangentiaalisesti suutinrenkaassa olevien Laval-suuttimien kautta. Tämä aiheuttaa spiraalimaisen ilmasuihkun muodostumisen jauhatusalueelle, josta mylly on saanut nimensä. Kierteisen ilmavirran seurauksena muodostuu korkea paine, joka voi nousta 1 barin ylipaineeseen ilman tuotetta. Injektori paineistettu, mikä varmistaa, että tuote kulkeutuu jauhatusosaan ylipainetta vastaan. 

Syötetty materiaali kiertää lähellä suutinrengasta jolloin suuttimista lähtevät ilmasuihkut sieppaavat materiaalin mukaan. Hienontuminen on seurausta hiukkasten välisestä törmäyksestä suutinsuihkussa. Jauhettu materiaali kuljetetaan ilman mukana ulostuloputkeen, ilmavirtaus aiheuttaa luokitusefektin, jossa vain hienot hiukkaset poistuvat ilmavirran mukana ja karkeat hiukkaset jäävät myllyyn jauhautumaan riittävän hienoksi.

Alpinen spiraalisuihkumyllyille on ominaista myllyn kotelon erityinen geometria ulostuloputken alueella, mikä aikaan saa paremman luokitustuloksen eli hienompaa tuotetta sekä terävän katkaisukoon.

Myös jauhettava tuote vaikuttaa ilmavirtaukseen: mitä enemmän tuotetta on, sitä enemmän spiraalivirtausta jarrutetaan ja sitä pienempi on keskipakovoima ja sitä karkeampi lopputuote. Tuotteen suhde luokitteluilman virtausnopeuteen on siksi tärkein parametri spiraalisuihkumyllyn hienouden säädössä. Vaadittujen partikkelikokoarvojen saavuttamiseksi voidaan periaatteessa käyttää myös erilaisia ​​suutinkulmia, jolloin koko suutinrengas on vaihdettava.

Hanskakaappisovellukset lääketeollisuuteen

Logo Ijp Oy

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina

p. +358 440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.