Jaa artikkeli

APP LUOKITTELEVA MYLLY

APP Powderplex on luokitteleva mylly, jossa jauhinkiekko ja luokitinpyörä toimivat samalla käytöllä. Tämä tekee laitteesta edullisemman verrattuna esimerkiksi ACM tai ZPS myllyyn, joissa on kaksi erillistä käyttöä. APP mylly on yleisesti käytössä mm. savukaasujen puhdistuslinjoissa. Kuten kaikissa luokittelevissa myllyissä, myös APP myllyssä maksimi partikkelikoko saadaan hallittua eikä ylisuuria partikkeleita pääse tuotteeseen.

Ominaisuuksia:

Yksiakselinen luokitteleva mylly erittäin yksinkertaisella rakenteella
Jauhatustyökalut helppo irrottaa ja puhdistaa
Integroitu ilmaluokitin hienojakoisille tuotteille

Sovellukset 

Powderplex-luokittelevat myllyt ovat yleiskäyttöisiä materiaaleille, joiden Mohsin kovuus on n. 3.5. Powderplex on oikea ratkaisu, kun samaa tuotetta valmistetaan pitkiä aikoja ja lopputuotteen partikkelkokoa ei tarvitse muuttaa.

Jauhatusmenetelmät hienojakoisille tuotteille

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen
Logo Ijp Oy

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina

p. +358 440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.