Jaa artikkeli

ACM LUOKITTELEVA MYLLY

Mikro ACM luokitteleva mylly soveltuu monille eri tuotteille ja on käytössä lähes kaikilla eri teollisuusaloilla, elintarvikkeista mineraaleihin. Mylly soveltuu hieno- ja erikoishienojauhatukseen pehmeille ja keskikoville materiaaleille. Myllyssä on ilmaluokitin, jolla maksimipartikkelikoko säädetään halutuksi.

Tuote syötetään ACM:ään pneumaattisesti. Hienontuminen tapahtuu materiaalin törmätessä pyöriviin jauatuselementteihin ja kiinteään jauhatusrataan. Tuote/ilma-seos kulkeutuu tasaisena virtana laitteen yläosassa pyörivään luokittimeen. Kahden vastakkaisen voiman (keskipakovoima ja ilmavirtaus) ja erikokoisten hiukkasten eri massojen vuoksi tuote erotetaan luokitteluvyöhykkeellä karkeaksi ja hienoksi jakeeksi. Karkea materiaali palautuu luokittimelta jauhatusvyöhykkeelle uudelleenjauhamista varten. Hienoaines kulkee luokituspyörän läpi ja poistuu suodattimelle. Tuotteen maksimi partikkelikoko on luokituspyörän nopeuden funktio, jota voidaan säätää portaattomasti myös käytön aikana. Laitteella saavutetaan n. d97 = 10 µm hienous. 

jauhimet elintarvikkeille, lääkeaineille, hienokemiaan.

Tarkka lopputuoteen partikkelikoko ja kokojakauma

Logo Ijp Oy

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina

p. +358 440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.