Jaa artikkeli

ZPS LUOKITTELEVA MYLLY

ZPS mylly soveltuu erityisen hyvin tavoiteltaessa hienoa partikkelikokoa, matalaa jauhatuslämpötilaa ja tuotantoparametrien muunneltavuutta. Mylly on mekaaninen vasaramylly, jonka yläosassa on integroituna dynaaminen ilmaluokitin (ATP).

Jauhatuselementteihin kuuluu iskuriyksikkö (vasarat) sekä kiinteä jauhatusrata, joka kiertää jauhatuskammiota. Jauhatusksikkö on suunniteltu siten, että hienonnusprosessi on erittäin tehokas. Iskurit ovat vaihdettavissa; hiontarata on segmentoitu.

Tuote, joka syötetään myllyyn, menee sisään täyttöaukon kautta ja jauhatuskiekon iskurit sieppaavat sen. Terien ja jauhatusradan yhteisvaikutus hienontaa tuotetta, joka kuljetetaan luokittimen kautta hienoainepoistoon. Ilmanottoaukosta myllyyn otettu ilma jäähdyttää, kuljettaa ja myös luokittelee tuotteen integroidussa luokittimessa.

Luokittimen avulla lopputuotteesta saadaan tasalaatuinen, sillä ylisuuret partikkelit palautuvat luokittimelta takaisin jauhatukseen kunnes ne ovat riittävän pieniä läpäistääkseen luokitinpyörän. Luokittimen avulla voidaan lisäksi vaikuttaa lopputuotteen katkaisukokoon sekä kokojakaumaan. Lopputuotteen partikkelikoon muuttaminen onnistuu säätämällä luokitinpyörän nopeutta taajuusmuuttajan avulla. Luokittimella erotettu lopputuote poistuu hienoainepoiston kautta. Lopputuote on erotettava ilmasta erillisellä pussisuodattimella.

Liian karkeat hiukkaset hylätään luokituspyörällä ja jauhetaan uudelleen kunnes ne pääsevät luokituspyörän läpi ja vastaavat siten vaadittua luokituspyörän nopeuden määräämää hienoutta.

Katso lisää valmistahan sivuilta:

https://www.hosokawa-alpine.com/

Laitteet erikoishienojen tuotteiden valmistukseen

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen
Logo Ijp Oy

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina

p. +358 440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.