Jaa artikkeli

SX TAPPIMYLLY

Sugarplex SX tappimylly on kehitetty erityisesti räjähdysherkkien materiaalien, kuten sokerin, jauhatukseen, mutta laite soveltuu myös muihinkin sovelluksiin. SX on räjähdyssuojattu kompakti mylly, jossa on sisäinen ilmankierto

Jauhatustyökaluna käytetty tappilevy on suoraan moottorin akselilla ja pyörii jopa 145 m/s nopeudella. Erityinen tiivistys estää toisaalta öljyn pääsyn tuotealueelle ja toisaalta sokerin tai pesuveden pääsyn moottoriin. Moottorin nopeus on portaattomasti säädettävissä ja haluttu hienous voidaan asettaa taajuusmuuttajalla.

Ominaisuuksia:

Optimaalinen viipymäaika: Sokerin viipymäaikaa myllyssä voidaan säätää suunnittelun ja prosessiteknisten muutosten avulla täydellisen uudelleenkiteytymisen saavuttamiseksi ja siten säilytystä kestävän sokerin tuottamiseksi.

Ihanteelliset olosuhteet: Jauhatuskammioon integroitu sekoitin mahdollistaa ihanteelliset olosuhteet kosteustason ja juuri jauhetun tomusokerin välillä. Näin estetään ei-toivottujen agglomeraattien muodostuminen.

Tarkka säätö: Uudelleenkiteytykseen tarvittavaa atmosfääriä ohjataan ja säädetään tarkasti prosessiin sopivaksi erillisellä säätöyksiköllä.

Optimaalinen lämpötila: Lämmityksen käyttö nopeuttaa ylösjajoa ja estää kosteuden tiivistymisen pinnoille. 

Katso lisää valmistaja sivuilta

https://www.hosokawa-alpine.com/powder-particle-processing/machines/fine-impact-mills/sugarplex-sx/

Laitteet erityssovelluksiin

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen
Logo Ijp Oy

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina

p. +358 440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.