Jaa artikkeli

CW LAAJAKAMMIOMYLLY

Laajakammiomylly CW soveltuu vaikeasti jauhettavien materiaalien prosessointiin. Myllyn erityisrakenne, laajennettu jauhatuskammio, mahdollistaa mm. tahmaisten, lämpöherkkien, paljon öljyä sisältävien ja muiden hankalien materiaalien hienontamisen. 

Useissa tapauksissa, kun jauhatus tulee suorittaa esimerkiksi nestemäisen typen avulla tai ilman, CW laajakammiomylly on ainoa hienojauhatukseen soveltuva mylly. Myllyn molemmilla teräkiekoilla on oma käyttö. Tällä saavutetaan lisää jauhatustehoa ja siten pieni partikkelikoko, pieni energiankulutus ja jauhatusparametrien muunneltavuus. Teräkiekkojen pyöriessä vastakkaisiin suuntiin, suhteellinen nopeus kasvaa huomattavasti suuremmaksi kuin UPZ-tappimyllyllä, jossa on vain yksi käyttö. Suurin suhteellinen nopeus kehittyy uloimmissa tappiriveissä ja voi olla jopa 240 m/s. Lopputuotteen partikkelikoko on tyypillisesti välillä 10 - 500 µm.

Lopputuotteen hienoutta voidaan säätää muuttamalla tappilevyn nopeutta. Molempiin kiekkoihin vaikuttavat keskipakovoimat varmistavat, että myös kosteita, rasvaisia ja tahmeita materiaaleja on mahdollista jauhaa. Laaja runko on ihanteellinen tällaisten hankalien tuotteiden käsittelyyn. Materiaalin syötössä voidaan myös käyttää nestetyppeä haurastuttamaan materiaalia silloin kun jauhatus ei muuten ole mahdollista.

jauhatus nestetypessä

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen
Logo Ijp Oy

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina

p. +358 440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.