Jaa artikkeli

UPZ TAPPIMYLLY

Alpine Ultraplex UPZ -hienojauhatusmylly tarjoaa jauhatusprosessiin monipuolisuutta ja yksinkertaisuutta. Myllyn toiminta laajalla aluella, jossa jokainen hienonnustehtävä vaatii oman räätälöidyn ratkaisun, on ratkaistu kehittämällä myllyyn erilaisia helposti vaihdettavia jauhatustyökaluja. Esimerkiksi sitkeät juuret ja mausteet vaativat täysin erilaisia ​​jauhatustyökaluja kuin kidesokeri, jotta ne täyttäisivät mahdollisimman optimaalisesti niin tekniset kuin taloudelliset vaatimukset.

UPZ-myllyt voidaan varustaa tappimyllyksi, ilman seulaa, jossa on yksi pyörivä ja yksi kiinteä tappikiekko. Muut jauhatustyökalut voidaan varustaa erilaisilla jauhatusterillä yhdessä jauhatusradalla tai/ja seulalla, variaatioita on useita. Lopputuloksena on joukko käytännönläheisiä ja täydellisesti koordinoituja laiteyhdistelmiä samaan laiterunkoon. Lyhyesti sanottuna UPZ-mylly voidaan räätälöidä vastaamaan jokaisen asiakkaan yksilöllisiä vaatimuksia.

Ultraplex® UPZ tuoteperhe käy partikkelikoolle välillä n. 50 µm - 5 mm. Mylly soveltuu monenlaisiin tarpeisiin pehmeille ja keskikoville materiaaleille. Sovelluksia voivat olla paakunmurskaus, agglomeraattien hienontaminen ja varsinainen jauhatus. Myllyn koosta ja jauhettavasta materiaalista riippuen tuotantokapasiteetti on muutamasta sadasta grammasta useisiin tonneihin tunnissa.

monipuolinen laitevalikoima

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen
Logo Ijp Oy

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina

p. +358 440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.