Jaa artikkeli

AFS leikkaava hienojauhatusmylly

AFS on progressiivinen jauhin johtuen reunaa kohti kapenevasta hiontaraosta. Yksiosaisen jauhatusosan hammasgeometria määräytyy sovelluksen spesifisen tarpeen mukaan optimaalisten tulosten saavuttamiseksi ja huollon ja kulumisen minimoimiseksi. Lopputuotteen hienous vaihtelee useista sadasta µm:stä 2 mm:iin. Ominaista on suuri suorituskyky alhaisella ominaisenergiankulutuksella. Lämpötilan ja täyttöasteen mittaus jauhatuskammiossa takaa tasalaatuisen tuotteen.

Syöttömateriaali, joka on yleensä kooltaan 4-8 mm, syötetään jauhatusalueelle myllyn ovessa olevan imukourun kautta. Koon pienennys tapahtuu aksiaalisesti säädettävän staattorilevyn ja pyörivän hiomalevyn välillä. Varsinainen hienonnus suoritetaan vaiheittain sisäpuolelta ulospäin kapenevan hiontaraon kautta. Hienoksi jauhettu tuote poistuu jauhatusvyöhykkeestä tarkasti määritellyn raon kautta.

Kun vaaditaan tarkasti rajattua maksimipartikkelikokoa, myllyä voidaan käyttää piirissä seulontakoneen kanssa. Ylisuuret hiukkaset ohjataan seulalta takaisin jauhatusalueelle. Useimmat muovityypit voidaan hioa hienoksi huoneenlämpötilassa tätä tekniikkaa käyttämällä. Jos toisaalta syöttömateriaali on lämpöherkkää, myös kryogeeninen jauhatus on mahdollista. Ota yhteyttä meihin saadaksesi neuvoja ja apua. Laaja sovellusosaamisemme varmistaa optimaaliset ratkaisut ja edistyneiden yksittäisten koneiden ja kokonaisten järjestelmien toteutuksen.

yli sadan vuoden kokemuksella

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen
Logo Ijp Oy

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina

p. +358 440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.