Jaa artikkeli

Pharma kompaktori APC

Koneet pienemmille tehoille kokonaan ruostumattomasta teräksestä. Soveltuvuus hyvin mm. lääke-, kemian- ja elintarviketeollisuudelle.

Kompaktor® K:ta käytetään pääasiassa kemianteollisuussa, mutta toisinaan myös lääketeollisuudessa. Tässä seokset jalostetaan rakeiksi puristamalla materiaali ensin hiutaleiksi/pelleteiksi, jotka sen jälkeen murskataan usein hiutalemurskaimella tai seularakeistimella halutunkokoisiksi rakeiksi.

Kompaktor K tarjoaa tasaisen, yhdensuuntaisen telavälin koko puristusvoimalla. Laite sopii erityisen hyvin paineherkille tuotteille. Kompaktor K on varustettu vakiona puristusvoiman säädöllä. Puristusvoimaa voidaan jatkuvasti mitata ja hallita. Tyypillisiä sovelluksia ovat suurien tuote-erien valmistus, sovelluksiet joissa tarvitaan suurta puristuvoimaa sekä lämpöherkät materiaalit.

PHARMAPAKTOR APC C

Pharmapaktor® C:llä aineseokset jalostetaan rakeiksi. Tätä varten jauhe puristetaan ensin hiutaleiksi/pelleteiksi, jonka jälkeen murskaus rakeiksi tapahtuu yhdessä tai kahdessa vaiheessa integroidulla hiutalemurskaimella. Pharmapaktor C:ssä on rako- ja ruuvisäätö. Rakosäätö tapahtuu sähkömekaanisesti ja on siksi erityisen vähän huoltoa vaativa. Telat ovat helposti purettavissa edestä puhdistusta varten. T&K-sektorilla vain 50 gramman materiaalimäärä riittää toistettavien tulosten saavuttamiseen. Sovellukset lääketeollisuus, pilotointi ja tuotekehitys silloin kun tarvitaan nopea tuotevaihto ja lämpöherkät materiaalit.

Kompaktorit lääketeollisuuteen

Logo Ijp Oy

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina

p. +358 440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.