Jaa artikkeli

ilmasuihkuseula

Hosokawa Alpine on kehittänyt ilmasuihkuseulontamenetelmän (Air Jet Sieve) yli 60 vuotta sitten. Ilmasuihkuseula on tyypillinen partikkelikkoon analysointimenetelmä mineraaliteollisuudesta lääketeollisuuteen. Seula soveltuu kuivien jauheiden analysointiin partikkelikoolle välillä n. 20 um - n. 4000 um.

Koska erittäin hienoilla jauheilla on taipumus agglomeroitua ja tukkia seula, ilmasuihkuseula on paras laite hienojen jauheiden seulomiseen.

Seulalla olevat hiukkaskimput hajoavat ilmasuihkun avulla hetkeksi – jolloin ne voidaan erotella ja hienoanes saadaan seulaverkon läpi. Menetelmällä hieno materiaali erottuu nopeasti ja tehokkaasti. Karkea materiaali jää seulalle ja se punnitaan uudelleen seulontaprosessin lopussa.

Ominaisuudet:

Partikkelikoon analysointi/laadunvarmistus
Luotettava, toistettava, nopea, helppo
Analysointiväli 20 – 4000 um
Plug and play toimitus
Lisälaitteet: alle 20 um tuotteiden analyysiseula, sykloni ja keräilyastiat näytteen talteenottoon
Laajat ohjelmointimahdollisuudet, tiedonsiirto, grafiikka
Sertifiointi ja huolto

Huippuosaamista prosessiteollisuudelle

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen
Logo Ijp Oy

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina

p. +358 440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.