Jaa artikkeli

Picoline partikkelitekniikka

Picoline on Hosokawa Alpinen uusin partikkelitekniikan tutkimukseen ja tuotekehitykseen tarkoitettu tuoteperhe. Samalla laitealustalla voidaan käyttää useita eri jauhatus, luokitus ja sekoitusmenetelmiä. Kukin prosessilaite voidaan hankkia erikseen tarpeen mukaan. Käsiteltävät materiaalimäärat ovat pieniä, muutamasta grammasta muutamaan sataan grammaan.

Alusta koostuu ergonomisesti muotoillusta pöytämallin kotelosta, joka on suunniteltu picoline-toimintomoduuleille. Kompaktit mitat mahdollistavat asennuksen myös laboratoriohuuvan sisään. Alustan pinta on valmistettu harjatusta ruostumattomasta teräksestä, joka on täydellinen nopeaan ja helppoon puhdistukseen. Kaikkien picoline-toimintomoduulien standardoitu ohjausyksikkö on sijoitettu tilaa säästävästi, kuten myös kaikki sähköiset ja mekaaniset komponentit, jotka ovat tarpeen kunkin toimintomoduulin toiminnassa. Adapteri on tarkoitettu kaikkien toimintomoduulien liittämistä varten. Etuna on, että muita moduuleja voidaan lisätä tarpeen mukaan.

Huippuosaamista prosessiteollisuudelle

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen
Logo Ijp Oy

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina

p. +358 440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.