Jaa artikkeli

spiraalisuihkumylly

AS soveltuu pehmeiden (Mohs max. 3) materiaalien hienojauhatukseen, jossa haluttu partikkelikoko on tyypillisesti välillä 10 µm – 150 µm. Jauhatuskammio on tasainen ja lautasmainen. Jauhatus tapahtuu partikkelien keskinäisen yhteentörmäyksen ja jauhatuskammion ja partikkelin välisen törmäyksen seurauksena.

Koska Aeroplexin spiraalisuihkumyllyissä AS ei ole pyöriviä osia, niissä ei siten ole laakereita ja akselitiivisteitä, joten voiteluaineita ei käytetä. Tästä syystä saastuminen näistä lähteistä on mahdotonta. Myllykomponenttien yksinkertainen geometria tekee niistä helposti puhdistettavia ja mahdollistaa myös koko myllyn steriloinnin.

Huippuosaamista prosessiteollisuudelle

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen
Logo Ijp Oy

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina

p. +358 440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.