Jaa artikkeli

tappimylly

Alpine Ultraplex UPZ -hienojauhatusmylly tarjoaa monipuolisuutta ja yksinkertaisuutta. Myllyn toiminta laajalla aluella, jossa jokainen hienonnustehtävä vaatii oman räätälöidyn ratkaisun, on ratkaistu varustamalla mylly erilaisilla helposti vaihdettavilla jauhatuselementeillä. Esimerkiksi sitkeät juuret ja mausteet vaativat täysin erilaisia ​​jauhatuselementtejä kuin kidesokeri, jotta ne täyttäisivät optimaalisesti yksilölliset vaatimukset niin teknisesti kuin taloudellisestikin.

Pienet UPZ myllyt soveltuvat hienojen pulvereiden valmistukseen, paakunmurskaukseen ja homogenisointiin. Materiaalista riippuen myllyllä saavutetaan n. 100 µm - 1500 µm partikkelikoko. Myllyn jauhatustyökalut ovat vaihdettavissa ja ne valitaan aina sovelluskohtaisesti. Jauhatustyökalut ovat erilaisia tappi- ja vasaramalleja seulalla tai ilman. Tappimyllyt soveltuvat hyvin erilaisten materiaalien jauhatukseen. Mylly soveltuu hyvin myös lääketeollisuuteen ja on integroitavissa isolaattoriin. 

Huippuosaamista prosessiteollisuudelle

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen
Logo Ijp Oy

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina

p. +358 440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.