Jaa artikkeli

rengasmatriisikoneet

Rengasmatriisikoneet soveltuvat mm. puusta ja muista biomateriaaleista sekä lannoitemateriaaleista valmistettavien pellettien tekoon. Laitteet soveltuvat suurille kapasiteeteille ja jatkuvaan kovaan tuotantoon. 

Ennen syöttöä pellettikoneeseen materiaali kostutetaan sopivaan kosteuteen syöttöruuvissa. Materiaali putoaa pelletointiosaan gravimetrisesti tai se voidaan pakottaa ruuvilla materiasalista riippuen. Pelletointi tapahtuu sylinterimäisen rengasmatriisin ja sen sisällä pyörivien rullien avulla. Rullat puristavat materiaalin poratun rengasmatriisin reikiin. Pelletin lopulliseen kokoon vaikuttaa reikäkoko ja puristuskanavan pituus. Pelletit voidaan myös leikata haluttuun mittaan sen tulessa ulos puristuskanavasta.

 Toimitamme kokonaiset linjat pellettien tekoon, kostustus, pelletointi, jäähdytys seulonta ja muut vaiheet mukaanlukien.

Huippuosaamista prosessiteollisuudelle

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen
Logo Ijp Oy

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina

p. +358 440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.