Jaa artikkeli

Pellettikone

Gear Pelletizer AGF:llä muodostuu sylinterimäisiä, tasalaatuisia ja tasapituisia pellettejä.

AGF tunnetaan matalapaineekstruuderina tai pelletointikoneena. Tämä prosessi tunnetaan ekstruusiona. Suulakepuristus tapahtuu vastakkain pyörivien onttojen hammastelojen parilla. Tuote viedään sisään telojen avulla ja puristetaan reikien läpi. Kun tuote on puristettu puristuskanaviin, se poistuu hammastelojen sisäpuolelta sylinterimäisinä pelletteinä.

Puristus määräytyy reikien halkaisijan ja kanavan pituuden mukaan. Reikien halkaisija on 1-10 mm:n rajoissa. Tarvittavien ominaisuuksien mukaan voidaan valmistaa läpikovia tai vain pintakovia pellettejä.

Gear Pelletizer AGF laitetta on pöly- ja kaasutiivis. Käyttö inertillä kaasulla ja liuottimilla on myös mahdollista.

katso lisää valmistajan sivuilta:

https://www.hosokawa-alpine.com/powder-particle-processing/machines/pelleting-machines-basket-extruders-spheronizers/gear-pelletizer-agf-gcs-agf-gms/

Pelletointilaitteet eri sovelluksiin

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen
Logo Ijp Oy

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina

p. +358 440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.