Etusivu

Tarjoamme materiaalien käsittelyyn, siirtoon ja aanosteluun yksittäiset laitteet ja koko tehtaan kattavat täysin automaattiset raaka-aineiden käsittelyjärjestelmät.

AZO GmbH on yritys jolla on vuosikymmenten kokemus alalta, ja yritys tuo uusia innovatiivisia ratkaisumalleja asiakkaidemme erilaisten ongelmien ja tarpeiden ratkaisemiseksi.
Koska lähes samoja laitteita käytetään useilla eri teollisuuden aloilla, eri sektoreille kehitetyt konseptivariaatiot tarjoavat asiakkaillemme poikkeuksellisia erityisominaisuuksia. Laitteistot on suunniteltu ja rakennettu eri tilaluokituksille ja Atex standardien mukaisesti. AZO Liquids tarjoaa automaattiset kokonaisuudet homogenisointiin, dispersointiin, kuumentamiseen ja jäähdyttämiseen. AZO prosessilaitteet ovat sekoitus, dispersointi, homogenisointi nesteille ja kiinteille materiaaleille. Sovelluksia ovat esim. majoneesit, kastikkeet, ketsuppi, keitot, lastenruuat, margariinit jne.

Farleygreene tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja seulonnan ja materiaalien purku-, siirto- ja täyttöjärjestelmien yhdistelemiseksi.

  • Osumia: 72
Logo Ijp Oy

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina

p. +358 440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.