Etusivu

Suihkumyllyt soveltuvat erittäin hienolle partikkelikoolle sekä erittäin koville materiaaleille. Jauhatus tapahtuu pääasiassa partikkelien keskinäisen yhteentörmäyksen seurauksena, jolloin jauhettaessa ei juurikaan tapahdu lämpötilan nousua eikä kontaminaatiota. Suihkujauhatuksessa myös partikkelien erityspiirteet kuten pituus-paksuus-suhde voidaan säilyttää.

AFG Fluid Bed Opposite Jet Mill AFG Ilmasuihkumylly

Suihkumyllyllä voidaan valmistaa erittäin puhtaita ja hienoja pulvereita joiden partikkelikoko on välillä < 5 µm – 200 µm. Yhteen AFG suihkumyllyyn voidaan integroida jopa kuusi luokitinta, tuotteelle asetettujen vaatimusten perusteella. Vaatimuksina ovat tyypillisesti, pieni partikkelikoko, jyrkkä partikkelikokojakauma sekä terävä katkaisukoko.

AFG tuoteperheen monipuolisuus takaa ratkaisut vaativiin prosesseihin, esimerkiksi kuumiin olosuhteisiin, nestemmäiselle typelle tai suojakaasulle. Monipuoliset ratkaisut, kuten erittäin jyrkkä partikkokelikokojakauma, ultrahienot jauheet d97=4um, terävä top size, kontaminaatiovapaa tuotanto, kulumissuojaukset, kaasutiiveys ja räjähdyskestävät mallit.

Alpine Aeroplex® Spiral Jet Mill AS Spiraalisuihkumylly

AS soveltuu pehmeiden (Mohs max. 3) materiaalien superhienoon jauhatukseen, jossa haluttu partikkelikoko on tyypillisesti välillä 10 µm – 150 µm. Jauhatuskammio on tasainen ja sylinterimäinen.

Jauhatus tapahtuu partikkelien keskinäisen yhteentörmäyksen ja jauhatuskammion ja partikkelin välisen törmäyksen seurauksena.

Kuva: Hosokawa Alpine TTG siuhkumylly

  • Osumia: 2651
Logo Ijp Oy

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina

p. +358 440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.