Etusivu

Table Roller Mill AWM Valssimylly

 

AWM soveltuu lopputuotteille, joiden hienous on välillä n. 10 µm - 100 µm. Matalan energiankulutuksen vuoksi mylly sovetuu hyvin esijauhatukseen ennen ultrahienoa jauhatusta, sillä myllyyn voidaan syöttää karkeaa muutaman mm kokoista tavaraa. 

Eritysratkaisujen ansiosta AWM mylly sopii pehmeiden mineraalien lisäksi myös suhteellisen koville materiaaleille. Myllyn yläosaan on integroitu Turboplex® ATP tai muu dynaaminen ilmaluokitin, joten jauhatus ja luokitus tapahtuu samassa laitteessa jolloin prosessi on yksinkertainen ja tilantarve pieni.

Jauhinrullat ja jauhatuspöytä ovat kulumista kestävää valuterästä. Hydraulisesti ohjattavat jauhinrullat ovat kartionmuotoiset.

Kuva: Hosokawa Alpine 1500 AWM

  • Osumia: 2124
Logo Ijp Oy

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina

p. +358 440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.