Jaa artikkeli

Palvelut

IJP Oy palvelee asiakkaitaan monipuolisesti pienen mittakaavan laboratoriotesteistä projektinhoitoon. Katso lisää tarjoamistamme palveluista alla tai kysy lisää miten voisimme olla avuksi.

Testauspalvelu

Järjestämme asiakkaillemme sekä pieniä laboratoriomittakaavan sovellustestejä että isompia tuotantomittakaavan koeajoja. Testien tarkoituksena voi olla joko ajaa koe-erä, selvittää tehtävään parhaiten soveltuva tekniikka ja/tai mitoitusperusteet tuotantolaitteille. Testejä on mahdollista suorittaa joko päämiestemme luona Saksassa tai suomalaisten yhteistyökumppaniemme kanssa. Suomessa yhteistyökumppanimme ovat mm. yliopistot ja tutkimuslaitokset. Edusamiamme laitteita löytyy usemmasta yliopistosta ja tutkimuslaitoksesta. Kysy lisää, niin ohjaamme sinut sopivalle palveluntarjoajalle.

Rahtituotanto

Tarjoamme asiakkaillemme rahtituotantoa yhteistyökummpaniemme kautta mm. jauhatuksessa, ilmaluokituksessa ja seulonnassa. Käytössämme on lähes koko edustamamme laitekanta. Rahtituotantoa tehdään joko Saksassa, Suomessa tai Englannissa sovelluksesta ja kapasiteetista riippuen.

Projektinhoito

Tarjoamme suunnittelu ja projektihoitopalveluja, joko yksittäinen laitteiden tai kokonaisten prosessijärjestelmien toimitukseen, jolloin asaikkaamme saavat koko projektin avaimet käteen hoidettuna.

Vuokralaitteet

Toisinaan helpoin tapa suorittaa omia testauksia, tuotekehitystoimia tai aloittaa oma valmistus, on vuokralaitteiston käyttäminen. Useimmat edustamamme laitevalmistajat vuokraavat myös laitteistoja.

Käytetyt laitteet

Koska käytettyjen laitteiden määrä ja kysyntä vaihtelee, kannattaa aina kysyä saatavilla olevia laitteita. Tarpeen mukaan toimitamme laitteet myös tehdaskunnostettuina, jolloin annamme niille takuun.

Huolto ja varaosat

Toimitamme kaikkiin edustamiimme laitteisiin luonnollisesti myös varaosat, modernisoinnit sekä huoltopalvelut.

Luotettavaa ja nopeaa palvelua

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen
Logo Ijp Oy

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina

p. +358 440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.