+358 44 02 62 848        mail @ ijp.fi

Referenssit ja Uutiset

Esimerkkejä vuoden 2018 projekteista.

MUOVI:
- Olemme sopineet usean pneumaattisen siirtolinjan toimittamisesta asiakkaallemme muoviteollisuuteen. Toimitus sisältää pneumalinjat, oheislaitteet ja ohjausjärjestelmän. Toimitukseen kuuluu lisäksi asennusvalvonta ja laitteiston käyttöönotto. Uuden järjestelmän avulla saadaan parannettua valmistuslinjojen luotettavuutta, puhtautta ja työturvallisuutta. Uuden laitteiston huomattavasti pienempi energiankulutus mahdollistaa nopean takaisinmaksuajan. 

ELINTARVIKE:
- Toimitamme jauhatus- ja ilmaluokitusprosessin elintarviketeollisuuden erikoistuotteiden valmistukseen. Toimitus sisältää koko prosessin suunnittelun, pää- ja oheislaitteet, ohjausjärjestelmän, asennusvalvonnan sekä käyttöönoton. 

LANNOITE:
- Olemme sopineet kokonaistoimituksen pellettikoneesta, siihen liittyvistä oheislaitteista ja ohjausjärjestelmästä. Projekti toteutetaan kokonaistoimituksena, asennettuna ja käyttöönotettuna.  

ERIKOISKEMIA:
- Solmimme sopimuksen rahtituotannon aloittamisesta kemian alan asiakkaallemme. 

 

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina
p. +358 44 02 62 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.ijp.fi

IJP Oy

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkä kokemus antaa meille erinomaiset edellytykset haasteellisimpienkin tavoitteiden toteuttamiseen. Tarjoamme huippuosaamista prosessiteollisuudelle kuten, lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.

Lyhyesti

www.hosokawa-alpine.com
www.azo.de
www.floveyor.com