+358 44 02 62 848        mail @ ijp.fi

Referenssit ja Uutiset

Toimimme partikkelitekniikan alan merkittävien laitevalmistajien kumppanina ja meillä on tuhansia referenssejä ympäri maailmaa eri sovelluksista. Suomeen päämiestemme laitteita on saapunut jo vuosikymmeniä joten referenssilaitteita lyötyy niin tutkimuslaboratorioista kuin kaikenkokoisista yrityksistä ja lähes kaikilta alolta. Toimitamme niin yksittäisiä laitteita kuin kokonaistoimituksia asennettuna ja käyttöönotettuna. Annamme asiakasreferenssejä ainostaan pyydettäessä ja asiakkaidemme luvalla, mutta laitteiden soveltuvuudesta eri prosesseihin annamme mielellämme lisätietoja.

MUOVI:
Leikkaavat granulaattorit, jauhatuslaitteet ja pneumaattiset siirtolinjat.
Pneumasiirtolinjat: Toimitus sisältää tyypillisesti pneumalinjat, oheislaitteet ja ohjausjärjestelmän. Toimitukseen kuuluu yleensä lisäksi asennusvalvonta ja laitteiston käyttöönotto. Uuden järjestelmän avulla saadaan parannettua valmistuslinjojen luotettavuutta, puhtautta ja työturvallisuutta. Uuden laitteiston huomattavasti pienempi energiankulutus mahdollistaa nopean takaisinmaksuajan. 

ELINTARVIKE:
Erikoistuotteiden jauhatus- ja ilmaluokitusprosesseja. Meillä on kokemusta eri jakeiden kuten mm. kuitujen, proteiinin ja tärkkelyksen erottamiseen kuivaprosessissa, mausteiden, sokerin ja kaakaon jauhatuksessa. Toimitus sisältää yleensä koko prosessin suunnittelun, pää- ja oheislaitteet, ohjausjärjestelmän, asennusvalvonnan sekä käyttöönoton. 

LANNOITE:
Murskaus, jauhatus, rakeistus ja pelletointi. Olemme toimttaneet mm. pellettikoneen kokonaistoimituksena, sisältäen pää-ja oheislaitteet sekä ohjausjärjestelmä asennettuna ja käyttöönotettuna.  

LÄÄKE:
Isolaattorit, virtauskaapit, erilaiset tabletointi- ja rakeistuslaitteet, jauhatusprosessit.

MINERAALI:
Mineraaliteollisuuteen olemme toimittaneet useita eri luokitin- ja myllytyyppejä niin perusmineraalien tuotantoon kuin myös erikoistuotteiden valmistukseen.

KIERRÄTYS:
Laitteet murskaukseen, jauhatukseen ja luokitukseen mm. lasille, kuonalle, tuhkalle ja muoville.

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina
p. +358 44 02 62 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.ijp.fi

IJP Oy

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.

Lyhyesti

www.hosokawa-alpine.com

www.floveyor.com