Jaa artikkeli

Referenssit ja Uutiset

Toimimme partikkelitekniikan alan merkittävien laitevalmistajien kumppanina ja meillä on tuhansia referenssejä ympäri maailmaa eri sovelluksista.

Suomeen päämiestemme laitteita on saapunut jo vuosikymmeniä joten referenssilaitteita lyötyy niin tutkimuslaboratorioista kuin kaiken kokoisista yrityksistä ja lähes kaikilta teollisuuden aloilta. Toimitamme niin yksittäisiä laitteita kuin kokonaistoimituksia asennettuna ja käyttöönotettuna.

Annamme asiakasreferenssejä ainostaan pyydettäessä ja asiakkaidemme luvalla, mutta laitteiden soveltuvuudesta eri prosesseihin annamme mielellämme lisätietoja. Kysy lisää, ehkä meillä on valmis ratkaisu jo olemassa tai riittävästi taitoa ratkaista myös teidän haasteenne.

Mineraalit ja metallit

Murskaus, jauhatus, rakeistus ja pelletointi. Olemme toimittaneet mm. jauhatuslaitteita sekä rengasmatriisipellettikoneen kokonaistoimituksena, sisältäen pää-ja oheislaitteet sekä ohjausjärjestelmä asennettuna ja käyttöönotettuna.

Lääketeolisuus

Lääketeollisuuteen olemme toimittaneet useita erilaisia jauhatusprosesseja isolaattorissa ja ilman. Tarjoamme virtauskaapit, erilaiset rakeistuslaitteet ja jauhatusprosessit.

Lannoite

Mineraaliteollisuuteen olemme toimittaneet useita eri luokitin- ja myllytyyppejä niin perusmineraalien tuotantoon kuin myös erikoistuotteiden valmistukseen.
Meillä on myös erittäin pitkä kokemus vaativista metallimateriaalien jauhatus - ja luokitusjestelmistä joko suojakaasussa tai ilman. 

Kierrätysmateriaalit

Laitteet murskaukseen, jauhatukseen ja luokitukseen. Olemme toimittaneet jauhatus- ja luokitussysteemejä mm. lasille, kuonalle ja tuhkalle.

Elintarvike

Erikoistuotteiden jauhatus- ja ilmaluokitusprosesseja. Meillä on kokemusta eri jakeiden kuten mm. kuitujen, proteiinin ja tärkkelyksen erottamiseen kuivaprosessissa, mausteiden, sokerin ja kaakaon jauhatuksessa. Toimitus sisältää yleensä koko prosessin suunnittelun, pää- ja oheislaitteet, ohjausjärjestelmän, asennusvalvonnan sekä käyttöönoton.

Laitteita jotka kestävät pitkään

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen
Logo Ijp Oy

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina

p. +358 440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.