+358 44 02 62 848        mail @ ijp.fi

Tuotteet

Edustamamme laitteet jakaantuvat tuoteperheisiin Partikkelitekniikka, Jauheiden käsittelyjärjestelmät, Nesteiden käsittelyjärjestelmät, Laboratorio- ja analyysilaitteet.

Ota yhteyttä

Partikkelitekniikka

Partikkeliteknologian prosessit kattavat materiaalien murskauksen, erittäin hienojakoisten jauheiden valmistuksen eli mikronisoinnin, rakeistuksen, kuivauksen, pinnoittamisen sekä erikokoisten jakeiden erottelun eri menetelmiä käyttäen. www.hosokawa-alpine.com 

Jauheiden käsittely

Jauheiden ja rakeisten materiaalien käsittelyjärjestelmät raaka-aineiden vastaanotosta pakkaukseen. Ruuvit, pneumaattiset siirtojärjestelmät, kontit, säkitys, purkuasemat, seulat.

Nesteiden käsittely

Nesteiden, jauheiden, tahnojen annostelu, sekoitus ja homogenisointijärjestelmät.

Laboratoriolaitteet ja analysointi

Laboratoriolaitteet: Eri jauhatus- ja murskausmenetelmät, ilmaluokitus, sekoitus, seulonta, rakeistus. 
www.airjetsieve.com
www.hosokawa-alpine.com

Elintarviketeollisuus

Vaativat jauhatus ja erottelutekniikat proteiinien ja muiden jakeiden erotteluun. Kokonaiset tehdasjärjestelmät raaka-aineiden varastointiin, kuljetukseen ja annosteluun

Lääketeollisuus

Eri jauhatusmenetelmät, rakeistus- ja erottelutekniikat, isolaattorit, suojakaapit sekä virtauskaapit.

Kemianteollisuus

Jauheiden, pellettien ja granulaattien valmistus ja materiaalien käsittely. Pigmentit, lannoitteet, selluloosa, aktiivihiili ja kemikaalit.

Mineraaliteollisuus

Murskaus- ja jauhatusmenetelmät mineraali- ja keraamimateriaaleille. Ilmaluokittimet ultrahienojen tuotteiden valmistukseen. Rakeistus- ja kompaktointilaitteistot.

Muoviteollisuus

Raaka-aineiden siirto- ja annostelujärjestelmät eri muovimateriaaleille. Energiatehokkaat ja automatisoidut järjestelmät suurille kapasiteeteille korkealla annostelutarkkuudella.

Maitojalosteet

Vaativat tehdasjärjestelmät maitojauheiden sekä vauvanruokatuotteiden valmistukseen. Jauhatussysteemit mm. laktoosin valmistukseen. Jugurttien, jäätelön ja jälkiruokien valmistussysteemit.

Metalliteollisuus

Vaativat jauhatus ja ilmaluokitustekniikat metallipulvereiden valmistukseen. Suojakaasusovellukset sekä räjähdyssuojatut ja kontaminaatiovapaat systeemit.

Kierrätysteollisuus

Murskat ja leikkaavat myllyt granulaattien valmistukseen muovi-, kumi ja muulle kierrätysteollisuudelle. Vahvat granulaattorit kovaan käyttöön. Hienojauhatus ja cryo-sovellukset eri materiaaleille.

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina
p. +358 44 02 62 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.ijp.fi

IJP Oy

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.

Lyhyesti

www.hosokawa-alpine.com

www.floveyor.com