Jaa artikkeli

Elektrostaattinen erottelu

STET (ST Equipment & Technology) -erotin tarjoaa etuja useille eri teollisuudenaloille ja tuotteille. STET-erotin on täysin kuiva, eikä se vaadi vettä tai kemikaaleja. Erotin kuluttaa vain pienen määrän sähköenergiaa, joka käytetään hihnakäyttöön. STET-erotin kuluttaa 1-4 kWh prosessoitua syöttötonnia kohden riippuen käsitellyn jauheen tiheydestä. Erotin on helppo käyttää, sillä ainoa vaadittava päästöjenhallintalaite on pölynkerääjä haitallista pölyä varten. Usein erottimeen syötettävälle materiaalille vaaditaan vain vähän tai ei ollenkaan esikäsittelyä, paitsi koon pienentäminen sopivaan hiukkaskokoon. Toisin kuin muut sähköstaattiset käsittelylaitteet, korkean lämpötilan esikäsittely ei ole tarpeen.

STET-erotin on rinnakkaislevy-sähköstaattinen erotin, mutta elektrodilevyt on suunnattu vaakasuoraan päinvastoin, kuten useimmissa rinnakkaislevyerottimissa. Lisäksi STET-erotin suorittaa hiukkasten tribolatauksen ja kuljetuksen samanaikaisesti nopealla avoverkkokuljetinhihnalla. Tämä ominaisuus mahdollistaa sekä erittäin suuren syöttömäärän prosessointinopeuden että kyvyn käsitellä huomattavasti hienompia jauheita kuin perinteiset sähköstaattiset laitteet.

STET-erotin on ollut kaupallisessa käytössä vuodesta 1995 ja se erottaa palamattoman hiilen lentotuhkamineraaleista (tyypillinen D50 noin 20 µm) hiilivoimaloissa. Laitteella on onnistuttu hyödyntämään muita epäorgaanisia materiaaleja, mukaan lukien mineraalit, kuten kalsiumkarbonaatti, talkki, bariitti ja muut. STET-erotinta on käytetty menestyksekkäästi myös öljykasvien ja palkokasvien sekä eläinrehujen käsittelyyn.

Tuotteet tässä kategoriassa

Huippuosaamista prosessiteollisuudelle

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen
Logo Ijp Oy

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina

p. +358 440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.