Jaa artikkeli

Granulaattorit

Granulaattorit leikkaavat kaikenlaiset ja muotoiset muovit, filmit, kappaleet, profiilit, lastut, letkut ym. Sovelluksina mm. muovin ja kaapelien kierrätys, kuparikaapelit, alumiinikaapelit, elektroniikkaromu. Muut leikattavissa olevat materiaalit, kuten kuidut, lasikuitu, nahka, paperi.

EDUT
Energiatehokkuus: Edustamamme Hosokswa Alpinen leikkaavat myllyt erottuvat alhaisella energiankulutuksellaan. Asiakkaallemme se tarkoittaa pienempiä käyttökustannuksia.

Helppo huolto ja puhdistus: laitteisiin on helppo päästä käsiksi, mikä helpottaa puhdistusta ja huoltoa.

Esilajittelua ei tarvita: Polyplex PPC murska-leikkuri yhdistelmälle voit syöttää erityyppistä muovijätettä samanaikaisesti. Tämä säästää aikaa ja vaivaa!

Kalvoille ja kuiduille: Dura-Line DL -murska on ihanteellinen kuitumateriaalille. Sen leikkausjärjestelmä estää materiaalia kiertymästä akselin ympärille.

Erikoishieno leikkuu: AFS-hienojauhimella voit jauhaa muovin muutaman sadan µm:n hienouteen.

Klassikko: Massiivinen Rotoplex RO -granulaattori on todellinen monipuolinen työmyyrä, varsinkin sovelluksissa missä tarvitaan suuria leikkausvoimia ja korkeat suorituskyvyt.

Huippuosaamista prosessiteollisuudelle

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen
Logo Ijp Oy

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina

p. +358 440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.