Jaa artikkeli

ilmasuihkuseula

AHosokawa Alpine e200LS ilmasuihkuseula
Hosokawa Alpine on kehittänyt ilmasuihkuseulontamenetelmän (Air Jet Sieve) yli 60 vuotta sitten. Ilmasuihkuseula on tyypillinen partikkelikkoon analysointimenetelmä mineraaliteollisuudesta lääketeollisuuteen. Seula soveltuu kuivien jauheiden analysointiin partikkelikoolle välillä n. 20 um - n. 4000 um.

Koska erittäin hienoilla jauheilla on taipumus agglomeroitua ja tukkia seula, ilmasuihkuseula on paras laite hienojen jauheiden seulomiseen. Alpine ilmasuihkluseula tuo analysointiin maksimaalisen tehokkuuden. 

Kun pölynimuri on kytketty päälle, se luo tyhjiön seulontakammioon. Suuttimen erittäin kapea rako varmistaa, että sisään tuleva ilma kiihtyy ja virtaa seulaverkon läpi suurella nopeudella alhaalta ylöspäin. Seulalla olevat hiukkaset hajoavat ilmasuihkun avulla hetkeksi – ennen kuin ne vedetään alaspäin seulaverkon läpi pölynimurin imulla. Vaikutus: hieno materiaali erottuu nopeasti ja tehokkaasti. Karkea materiaali jää seulalle ja se punnitaan uudelleen seulontaprosessin lopussa.

Lisäetu: automaattinen alipaineen säätö sekä seulonnan kannalta tärkeiden parametrien määrittely takaavat toistettavat tulokset.

Ominaisuudet:

Partikkelikoon analysointi/laadunvarmistus
Luotettava, toistettava, nopea, helppo
Analysointiväli 20 – 4000 um
Plug and play toimitus
Lisälaitteet: alle 20 um tuotteiden analyysiseula, sykloni ja keräilyastiat näytteen talteenottoon
Laajat ohjelmointimahdollisuudet, tiedonsiirto, grafiikka
Sertifiointi ja huolto

Lisätietoa alla olevasta linkistä:

https://www.hosokawa-alpine.com/powder-particle-processing/machines/air-jet-sieve-lab-units/air-jet-sieve-e200-ls/

Huippuosaamista prosessiteollisuudelle

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen
Logo Ijp Oy

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina

p. +358 440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.