Jaa artikkeli

Jauhimet

Tarjoamme Hosokawa Alpine AG jauhimet eri sovelluksiin. Hosokawa Alpine on saavuttanut vankan aseman partikkelitekniikan suunnannäyttäjänä. Yrityksen yli satavuotisen historian, menestyksellisen asiakasyhteistyön, kokemuksen ja jatkuvan tutkimus- ja kehitystyön tuloksia ovat markkinoiden luotettavimmat ja kilpailukykyisimmät laitteet. 

Jauhintyyppejä on kehitetty useita erilaisia mahdollistamaan erityyppisten materiaalien ja erikokoisten lopputuotteiden prosessointi. Erityyppisten jauhimien eli myllyjen avulla saavutetaan mm. haluttu partikkelikoko, hyvä energiatehokkuus, hallittu kuluminen, kontaminaatiovapaa valmistus ja helppo puhdistettavuus, jotka ovat tyypillisiä lähtökohtia prosessin suunnittelussa.

Alla lisää myllytyypeistä. Osassa myllyissä lopputuotteen partikkelikoko hallitaan jauhimeen liitetyllä dynaamisella luokittimella, jolloin puhutaan ns. luokittelevistä myllyistä. Näillä saavutetaan kaikkein hienojaikoisimmat lopputuotteet sekä tarkkaan hallittu ja tasalaatuinen partikkelikoko.

Tutustu eri myllyihin tarkemin alla olevilla tuotesivuilla.

Kuivajauhatusmenetelmät kaikkiin sovelluksiin

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen
Logo Ijp Oy

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina

p. +358 440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.