Jaa artikkeli

Kompaktorit

Kuivarakeisuksella, korkeapainetelakompaktoinnilla, briketoinnilla tai pelletoinnilla saadaan lopputuotteelle suurempi irtopaino, materiaali on pölytön ja sillä on hyvät virtaus- ja annosteluominaisuudet. Tämä vähentää monia jatkokäsittelyongelmia.

Hosokawa Alpinella on tiivistysratkaisuihin erikoistunut liiketoimintadivisioona, joka sijaitsee Leingartenissa, Saksassa. Tämä asiantuntijaryhmä suunnittelee ja valmistaa koneita ja kokonaisia prosesseja hiukkaskoon suurentamiseen puristamalla.

Kompaktoria kutsutaan myös telapuristimeksi tai kuivarakeistimeksi. Kun laitetta käytetään murskaamiseen, sitä kutsutaan myös rollerimyllyksi.

Kompaktointi on jauheen puristamista kahden synkronoidun, vastakkain pyörivän, telan välillä. Rullien välissä tuotehiukkasten välille muodostuu tartuntavoimia korkeassa paineessa. Jos tiivistys ja murkaus taphtuu yhdessä, puhutaan usein kuivarakeistuksesta. Jos kompaktoinnin jölkeen ei tule murskausvaihetta, tiivistystä voidaan kutsua briketoimiseksi.

Kompaktorit kestävyyttä vaativiin kohteisiin

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen
Logo Ijp Oy

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina

p. +358 440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.