Jaa artikkeli

Pharma kompaktori APC

Koneet pienemmille tehoille laboratoriokäyttöön, kokonaan ruostumattomasta teräksestä. Lääke-, kemian- ja elintarviketeollisuudelle.

Kompaktor® K:ta käytetään pääasiassa kemianteollisuuden jauheen käsittelyyn. Tätä Kompaktoria käytetään toisinaan myös lääketeollisuudessa. Tässä seokset jalostetaan rakeiksi.Tätä varten jauhe puristetaan ensin hiutaleiksi/pelleteiksi, jotka murskataan usein hiutalemurskaimella tai seularakeistimella halutunkokoisiksi rakeiksi.

Kompaktor K tarjoaa tasaisen, yhdensuuntaisen telavälin koko puristusvoimalla. Laite sopii erityisen hyvin paineherkille tuotteille.

Kompaktor K on varustettu vakiona puristusvoiman säädöllä. Puristusvoimaa voidaan jatkuvasti mitata ja hallita. 

tyypillisiä sovelluksia:

Suurien tuote-erien valmistus
Sovelluksille joissa tarvitaan suurta puristuvoimaa
Lämpöherkät materiaalit

PHARMAPAKTOR APC C

Pharmapaktor® C:llä aineseokset jalostetaan rakeiksi. Tätä varten jauhe puristetaan ensin hiutaleiksi/pelleteiksi. Murskaus rakeiksi tapahtuu yhdessä tai kahdessa vaiheessa integroidulla hiutalemurskaimella. Pharmapaktor C 250:ssä on rako- ja ruuvisäätö. Rakosäätö tapahtuu sähkömekaanisesti ja on siksi erityisen vähän huoltoa vaativa. Telat ovat helposti purettavissa edestä puhdistusta varten. T&K-sektorilla vain 50 gramman materiaalimäärä riittää toistettavien tulosten saavuttamiseen.

Sovellukset

Lääketeollisuus
Pilotointi ja tuotekehitys
Kun tarvitaan nopea tuotevaihto
Lämpöherkille materiaaleille

Kompaktorit lääketeollisuuteen

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen
Logo Ijp Oy

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina

p. +358 440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.