Jaa artikkeli

Laboratorio

Valikoimastamme löytyy laboratoriolaitteita partikkelitekniikan tutkimukseen, tuotekehitykseen ja koulutukseen tai pienten valmistuserien valmistukseen.

Analyysilaitteitamme ovat torniseula ja ilmasuihkuseula partikkelikoon analysointiin sekä pulveritesteri pulverin ominaisuuksien määrittämiseen.

Laboratoriomittakaavan prosessilaitteita ovat myllyt, luokittimet, murskat ja rakeistuslaitteet. Laboratoriolaitteilla voimme prosessoida materiaaleja muutamasta grammasta ylöspäin.

Valikosta lyödät lisätietoa eri laitteista.

Huippuosaamista prosessiteollisuudelle

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen
Logo Ijp Oy

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina

p. +358 440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.