Jaa artikkeli

Luokittimet

Ilmaluokittimia käytetään erittäin hienojakoisten, mikrometristä muutamaan sataan mikrometriin, tuotteiden valmistukseen tai kun halutaan jakaa materiaali partikkelikooltaan kahteen eri jakeeseen, hienoon ja karkeaan. Lopputuote voi olla siten hienompi- tai karkeampi aines tai molemmat. 

Meiltä saat laitteet hienojakoisen pölyn erotteluun, karkean jakeen erotteluun hienosta, terävään erotteluun, suurille kapasiteeteille, kuluttaville mineraaleille, suojakaasusovelluksiin ja pölyräjähdysherkille materiaaleille.

Ilmaluokittimissa tarjoamme Hosokawa Alpine AG:n, alallaan ehkä maailman tunnetuimman ja arvostetuimman laitevalmistajan, osaamista. 

Osaamme erikoistuotteiden valmistukseen

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen
Logo Ijp Oy

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina

p. +358 440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.