Jaa artikkeli

Murskat

Murskaimia käytetään kun materiaalien karkea hienontaminen riittää tai ennen hienojauhatusvaihetta estämässä liian suurten kappaleiden pääsyä myllyyn sekä syötön tasalaatuisuuden varmistamiseksi. 

Alla on kerrottu lisää toimitusohjelmassa olevista murskaimista. Eri murskat ovat tyypeiltää hyvin erilaisa ja kapsiteettialue on laaja laboratoisiomittakaavasta tonneihin tunnissa käsitteleviin työmyyriin.

Mikäli näillä ei saavuteta riittävän pientä partikkelikokoa, tuotteen hienontamiseen käytetään erilaisia hienojauhatusmyllyjä. Näistä laitteista löytyy lisätietoa osiossa jauhimet.

Laboratoriolaitteista tehdasmittakaavaan

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen
Logo Ijp Oy

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina

p. +358 440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.