Jaa artikkeli

ROtoplex - Leikkaava murska

Rotoplex granulaattorit ovat saavuttaneet kovan maineen erittäin vahvoina ja luotettavina laitteina. Granulaattorit soveltuvat kaikille leikattaville materiaaleille - erityisesti tarvittaessa suurta leikkuuvoimaa ja suurta kapasiteettia. Laitetehot ovat väillä 15 – 500 kW. Sille on ominaista erittäin tehokas ja vankka rakenne, ja varustettu Alpinen kehittämillä ristiin leikkaavalla leikkuuperiaatteella. Korkealaatuinen pallografiittivalurautarunko GGG-40-laadulla varmistaa, että myös jatkuvassa raskaassa käytössä Rotoplex-rakeistimet tekevät työnsä luotettavasti useiden vuosien ajan.

Huippuosaamista prosessiteollisuudelle

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen
Logo Ijp Oy

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina

p. +358 440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.