Jaa artikkeli

Compact Line CL- leikkaava murska

Compact line CL tuoteryhmä on moderni ja muunneltavissa oleva tuoteperhe, ideaali moniin sovelluksiin kaikenlaisten muovimateriaalien ja muiden leikattavissa olevien materiaalien leikkaamiseen. Avoin roottori patentoidulla leikkuutekniikalla, jossa terät hyödynnetään tehokkaasti koko pituudeltaan. Granulaattori kuormittuu tasaisesti ja tuotteen pakkaantuminen päätyihin eliminoidaan, jolloin kuumeneminen ja kuluminen vähenevät.

Erityspiirteet:

  • Patentoitu leikkuujärjestelmä
  • Hitsattu runko
  • Optimaalinen huollettavuus, nopea ja helppo puhdistus
  • Kulumissuojaukset
  • Erikoismallit mahdollisia

Sovellukset

Sovelluskohteita ovat kaikenlaiset ja muotoiset muovit, filmit, kappaleet, profiilit lastut, letkut, kaapelien kierrätys, kuparikaapelit, alumiinikaapelit, elektroniikkaromu. Muut leikattavissa olevat materiaalit kuten kuidut, lasikuitu, nahka, paperi. PP Filmit (BOPP) - PET Filmit (BOPET) - PVC-Filmit - PE-Filmit - pehmeät TPO Filmit - PS filmit

Huippuosaamista prosessiteollisuudelle

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen
Logo Ijp Oy

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina

p. +358 440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.