Jaa artikkeli

Polymer line PL- leikkaava murska

Polymerline PL rakeistimet ovat oikea valinta, kun on kyse listojen, puhallusmuovien, putkien vähäpölyisestä ja kustannustehokkaasta jauhamisesta.

Taloudellinen partikkelikoon pienentäminen minimoidulla pölyn muodostuksella. Tuotteen luotettava syöttö ja minimoitu takaisinsinkoutuminen. Lisäksi laite on helppo puhdistaa ja huoltaa. Käännettävät vastaterät, joita voidaan käyttää neljältä sivulta.

Erityisen leikkauskammiogeometriansa ansiosta rakeistimella on erinomainen syötettävyys ja hienonnusominaisuus. Nerokas leikkuukammion muotoilu varmistaa koneen hiljaisen toiminnan ja koneeseen jäävä materiaalimäärä vähenee lähes nollaan. Hosokawa Alpinen kehittämä ristiinleikkaava roottorin takaa energiatehokkaan ja vähäpölyisen hienonnuksen. Lisävarusteena on saatavana äänieristys vähentämään melua käytön aikana.

Sovelluskohteita ovat kaikenlaiset ja muotoiset muovit, filmit, kappaleet, profiilit, lastut, letkut, kaapelien kierrätys, kuparikaapelit, alumiinikaapelit. Muut leikattavissa olevat materiaalit kuten kuidut, lasikuitu, nahka, paperi. PP Filmit (BOPP) - PET Filmit (BOPET) - PVC-Filmit - PE-Filmit - pehmeät TPO Filmit - PS filmit.

PL-XS-tuotelinjan myllyjä voidaan ominaisuuksiensa ansiosta käyttää sekä apu- että päämyllyinä. Monipuoliset mahdollisuudet sovittaa kone kulloiseenkin kohteeseen korostavat yleiskäyttöä.

Kierrätysteknologiaa alan johtavalta valmistajalta

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen
Logo Ijp Oy

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina

p. +358 440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.