Jaa artikkeli

Polyplex PPC murska

Hosokawa Alpinen valmistama uusi murska-leikkuri yhdistelmälaite, "Polyplex", on innovatiivinen ratkaisu kaikenlaisten muovimateriaalien koon pienentämiseen.

Alpinen Polyplex-murska-leikkurissa yhdistyy sekä murskaus että leikkaus. Konsepti on mukautettu vastaamaan asiakkaiden tarpeita ja lanseerattiin markkinoille houkuttelevaan hintaan. Käytännössä erilaisten muovijätteiden samanaikainen syöttäminen on huomattava etu: esilajittelu tai annostelu ovat nyt menneisyyttä!i

TOIMINTAPERIAATE
Materiaali syötetään murskausosaan mekaanisen syöttöyksikön avulla. Esimurskattu materiaali putoaa painovoiman vaikutuksesta rakeistusosaan. Leikkaava roottori mahdollistaa itseannostelun, ja tuotteen hienouden n. 5 mm. Syöttölaitteen avulla on mahdollista jopa 6 metrin syöttömateriaalin pituudet. Murskan ja rakeistimen yhdistelmän tuloksena, suhteellisen pieni kone pystyy käsittelemään jopa usean sadan kilon materiaalivirtauksia – tarvittaessa profiilien, putkien ja trimminauhan sekoituksia.

SOVELLUKSET

Ruiskuvalukappaleet:
Uusi Hosokawa Alpinen Polyplex on yleiskäyttöinen talon sisäiseen kierrätykseen. Ratkaisevana etuna on murskan ja leikkaavan myllyn yhdistelmä yhdellä akselilla. Syöttö annostelee itsensä, kun se syötetään laitteeseen. Erilaisia ​​muoviosia, kuten kotelomaisia ja putkimaisia kappaleita voidaan sekoittaa ja syöttää yhdessä. Pystysuuntainen rakenne mahdollistaa optimaalisen materiaalivirtauksen jauhatuskammioon. Tämä takaa myllyn nopean puhdistuksen tuotevaihdon yhteydessä, mutta vähentää myös merkittävästi seisokkeja.

Levymäiset kappaleet
Polyplex on ihanteellinen levyjen ja arkkien koon pienentämiseen. Palat esimurskataan murskainosassa. Jopa useita satoja kiloja painavat palat voidaan hienontaa yhdessä vaiheessa huomattavasti pienemmällä energiankulutuksella kuin aiemmin. Arkkeja ja levyjä käsiteltäessä syöttöpään oikea suunnittelu takaa eripaksuisten levyjen hienontamisen ongelmitta.

Profiilit
Vaakasuuntaisen syöttökanavan pituutta voidaan säätää, jolloin jopa kuuden metrin profiilien pituudet eivät aiheuta ongelmia, Lopputulos: Polyplex-murska-rakeistin on kustannustehokas hienonnusratkaisu minkä tahansa pituisille profiileille ja putkille.

Huippuosaamista muovien kierrätykseen

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen
Logo Ijp Oy

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina

p. +358 440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.