Jaa artikkeli

Leukamurska

Toimittamamme leukamurskat ovat hitsattuja vankkarakenteisia murskaimia. Leukamurskat soveltuvat pienille ja keskisuurille kapasiteeteille. Murskainleuat ovat profiloituja tai sileitä ja materiaaleina käytetään eri teräslaatuja ja keraameja. Mikäli kontaminaatio halutaan minimoida voidaan käyttää esim. Volframikarbidia.

Pölyn määrää lopputuotteessa minimoidaan murskaamalla useammassa vaiheesa. Vaiheiden välillä roko säädetään joko manuaalisesti tai sähkömoottorilla. Digitaalisen asemoinnin avulla rakoa voidaan valvoa ja säätää valvomosta ja prosessiautomaation avulla optimoida prosessia ja tuotantoa.

  

Murskaus ja granulointi

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen
Logo Ijp Oy

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina

p. +358 440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.