Jaa artikkeli

Kartiomurska BM

Kartiomurska tai kartiomylly soveltuu pehmeiden ja keskikovien materiaalien hellävaraiseen murskaukseen. Mylly voi toimia panostoimisena tai jatkuvatoimisena. Kartiokkuuden ansiosta roottori voi pyöriä nopeammin kuin perinteisessä hiutalemurkaimessa. Tällöin saadaan kasvatettua kapasiteettia ja saadaan hienompaa lopputuotetta. Jauhettava materiaali voi olla märkää tai kuivaa. Tyypillisiä sovelluksia ovat agglomeraattien murskaus oikeaan kokoon agglomerointiprosessin jälkeen, seosten homoginisointi kuivauksen jälkeen ja granulaattien viimeistely oikeaan kokoon esimerkikisi kompaktoinnin jälkeen.

Asetatko korkeat vaatimukset bulkkimateriaaliesi murskausteknologialle? Bexmill ABM -tuotelinjamme on täydellinen vastaus, jolla voidaan täyttää lääke-, kemian- ja elintarviketeollisuuden vaatimukset – laboratoriomittakaavasta teollisen mittakaavan tuotantoon 10 t/h asti. 

Myllyyn saa useita variaatioita, lisävarusteita ja suunnitteluvaihtoehtoja:

  • Jauhaa pehmeät ja keskikovat materiaalit yhdessä vaiheessa
  • Nopea työkalun roottorin ja vaihto
  • Lyhyet puhdistusajat, helppo käyttö

Murskaus Bexmillillä tuo useita etuja:

  • Bulkkimateriaalit homogenisoidaan, juoksevuus paranee, irtotiheys kasvaa, agglomeraatit hajaantuvat ja murskaus on hellävarainen.
  • Jauhatuskammion kartiomainen muoto takaa suuret nopeudet, suuremmat läpimenonopeudet ja hienomman tuotteen
  • Laaja tuote- ja käyttöalue – kosteasta kuivaan syöttömateriaaliin
  • Roottoria voidaan säätää ilman jauhatuskammion avaamista, mikä varmistaa optimaalisen murskausvaikutuksen

lue lisää valmistajan sivuilta:

https://www.hosokawa-alpine.com/powder-particle-processing/machines/flake-crushers/bexmill-a-bm/

Huippuosaamista prosessiteollisuudelle

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen
Logo Ijp Oy

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina

p. +358 440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.