+358 44 02 62 848        mail @ ijp.fi

Kuulamylly

 

Kuulamyllyt ja helmimyllyt kuiva- ja märkäjauhatukseen 

Kuulamyllyissä jauhatus tapahtuu jauhatuskuulien ja pyörivän liikkeen avulla. Pyörivä liike aikaansaadaan joko roottorin avulla tai itse myllyn pyörimisliikkeen avulla. Liikkeen seurauksena jauhatuskuulien ja tuotteen välille syntyy kontaktia joka saa aikaan materiaalin jauhaantumisen. Erilaiset ratkaisut mahdollistavat sekä kuiva- että märkäjauhatuksen. Märkäjauhatuksessa suspensio sekoitetaan ennen sen syöttämistä myllyyn. Kuulamyllyt ja helmimyllyt soveltuvat erittäin hienojakoisten tuotteiden valmistukseen ja suurille kapasiteeteille.

Super Orion® Ball Mill S.O.

Kuulamylly S.O. Ball Mill soveltuu kuiville prosesseille ja erityisesti ultrahienoille lopputuotteille partikkelikoon ollessa n. 10 µm. Mylly toimii jatkuvatoimisena yhdessä Hosokawa Alpinen dynaamisten ilmaluokittimen kanssa. Käyttökohteen mukaan myllystä valmistetaan eri versioita. Jauhatusrumpu voidaan pinnoittaa/vuorata eri materiaaleilla kontaminaation estämiseksi. 

AHM horizontal agitated media mill (wet grinding)

Horisontaalinen AHM tuoteperhe soveltuu erittäin hienojakoisten materiaalien valmistukseen. Jauhatus on mahdollista eränä tai jatkuvatoimisena.

ANR vertical agitated media mill (wet grinding)

ANR on energiatehokas ultahienojen kalsiumkarbonaattituotteiden valmistukseen kehitetty vertikaalikuulamylly. Tyypillinen sovellus on GCC jauhatus paperiteollisuudelle.

ATR vertical agitated media mill (dry grinding)

ATR tuoteperhe on kuivajauhatusmylly hienojakoisten mineraalituotteiden valmistukseen esim. 95% alle 10 um partikkelikokoon. Tyypillisiä sovelluksia ovat mm. täyteaineet, lasitteet ja muut kovat materiaalit. Laitteella tuote voidaan myös pinnoittaa jauhatuksen yhteydessä.

 

 Kuva: Hosokawa Alpine S.O. 160/160 kuulamylly.

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina
p. +358 44 02 62 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.ijp.fi

IJP Oy

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkä kokemus antaa meille erinomaiset edellytykset haasteellisimpienkin tavoitteiden toteuttamiseen. Tarjoamme huippuosaamista prosessiteollisuudelle kuten, lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.

Lyhyesti

www.hosokawa-alpine.com
www.azo.de
www.floveyor.com