+358 44 02 62 848        mail @ ijp.fi

Seulat

Flip Flow seulat

Ongelmat seulonnassa ovat kaikkialla samat; kosteat ja tahmaiset materiaalit tarttuvat seulalevyn pintaan ja kiilamaiset partikkelit juuttuvat aukkoihin. Kiinnitarttuminen ja kiilautuminen aiheuttavat seulan tukkeutumisen ja tehokas erottelu ei ole enää mahdollista. Tarjoamme luotettavaa ja tarkkaa seulontaa ilman partikkelien kiilautumista tai tarttumista.  

Perustuen erityistekniikkaan, Flip-Flow seuloja käytetään menestyksellisesti Suomessa ja ympäri maailmaa vaikeasti seulottavien materiaalien seulonnassa.  

Flip-Flow seuloissa elastinen polyuretaaninen seulaverkko kiristyy ja löystyy. Kiristysvaiheen lopussa seulaverkko venyy ja sen muoto muuttuu. Muodonmuutos ja suuri kiihtyvyys estävät partikkelien tarttumisen seulaverkon pintaan ja kiilautumisen seulaverkon aukkoihin.

Seuloja valmistetaan yksi– ja kaksitasoisina. Laite on saatavana pölysuojattuna, joka voidaan haluttaessa liittää myös tehtaan pölynpoistojärjestelmään.

Flip-Flow seulat sekä muut tarjoamamme seulat soveltuvat mm. kuonan, pohjatuhkan ja erilaisten kierrätysmateriaalien seulonnassa eli meillä on lukuisia referenssejä kaikkein haastavimmista olosuhteista ja materiaaleista.

Toimitamme johtavaa ja edistyksellistä seulontatekniikkaa, jossa laitekehitys on useita vuosia edellä kilpailijoitamme. Ota yhteyttä.

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina
p. +358 44 02 62 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.ijp.fi

IJP Oy

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.

Lyhyesti

www.hosokawa-alpine.com

www.floveyor.com