+358 44 02 62 848        mail @ ijp.fi

IJP Oy

IJP Oy tarjoaa innovatiivisia laitteita ja prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

Yritys on toiminut vuodesta 2004 pääasiassa saksalaisten laitevalmistajien kumppanina Suomessa. Tarjoamme huippuosaamista prosessiteollisuudelle kuten, lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.

Erikoisosaamistamme ovat materiaalien hienontaminen, rakeistus ja erottelutekniikat, joihin kaikkiin meillä on tarjota valikoima menetelmiä tarpeen mukaan.

Jauhemaisten sekä reamaisten materiaalien käsittelyyn tarjoamme sekä yksittäisiä komponentteja että täysin automaattisia raaka-aineiden käsittelyjärjestelmiä materiaalien vastaanotosta ja varastoinnista, niiden siirtoon ja annosteluun sekä edelleen seuraavaan prosessivaiheeseen, kuten sekoitukseen tai pakkaukseen. 

Toimitamme usein laitteiden ja prosessien yhteydessä myös ohjausjärjestelmän. Teemme myös ohjausten modernisoinnit. Hallitsemme myös tuotannon reseptiikan ja jäljitettävyyden kaikkein vaativimpienkin asiakkaiden tarpeisiin.

Toimituslaajuus määritellään asiakkaan toivomuksen mukaan, yksittäisistä komponenteista avaimet käteen toimitukseen.

Tarjoamme myös sovellustestauspalvelua kaikille myymillemme laitteille ja prosesseille. Testien avulla selvitämme millä menetelmällä tehtävä on parhaiten toteutettavissa ja millaisilla valmistus- ja investointikustannuksilla.

 

 

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina
p. +358 44 02 62 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.ijp.fi

IJP Oy

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.

Lyhyesti

www.hosokawa-alpine.com

www.floveyor.com