+358 44 02 62 848        mail @ ijp.fi

IJP Oy

IJP Oy tarjoaa innovatiivisia laitteita ja prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

Yritys on toiminut vuodesta 2004 pääasiassa saksalaisten laitevalmistajien kumppanina Suomessa. Tarjoamme huippuosaamista prosessiteollisuudelle kuten, lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.

Erikoisosaamistamme ovat materiaalien hienontaminen, rakeistus ja erottelutekniikat, joihin kaikkiin meillä on tarjota hyvä valikoima eri menetelmiä tarpeen mukaan.

Jauhemaisten sekä reamaisten käsittelyyn tarjoamme yksittäisiä komponentteja sekä täysin automaattisia raaka-aineiden käsittelyjärjestelmiä materiaalien vastaanotosta ja varastoinnista, niiden siirtoon ja annosteluun sekä edelleen seuraavaan prosessivaiheeseen, kuten sekoitukseen tai pakkaukseen. 

Toimitamme myös ohjausjärjestelmät ja niiden modernisoinnit sisältäen tuotannon reseptiikan ja jäljitettävyyden kaikkein vaativimpienkin asiakkaiden tarpeisiin.

Toimituslaajuus määritellään asiakkaan toivomuksen mukaan, yksittäisistä komponenteista avaimet käteen toimitukseen.

Tarjoamme myös sovellustestauspalvelua kaikille myymillemme laitteille ja prosesseille. Testien avulla selvitämme millä menetelmällä tehtävä on parhaiten toteutettavissa ja millaisilla valmistus- ja investointikustannuksilla.

 

Logo HOSOKAWA ALPINE Aktiengesellschaft

 

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina
p. +358 44 02 62 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.ijp.fi

IJP Oy

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkä kokemus antaa meille erinomaiset edellytykset haasteellisimpienkin tavoitteiden toteuttamiseen. Tarjoamme huippuosaamista prosessiteollisuudelle kuten, lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.

Lyhyesti

www.hosokawa-alpine.com
www.azo.de
www.floveyor.com