Jaa artikkeli

IJP Oy

IJP Oy tarjoaa innovatiivisia laitteita ja prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

Yritys on toiminut vuodesta 2004 pääasiassa saksalaisten laitevalmistajien kumppanina Suomessa. Tarjoamme laiteosaamista prosessiteollisuudelle kuten, lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.

Erikoisosaamistamme ovat materiaalien hienontaminen, rakeistus ja erottelutekniikat, joihin kaikkiin meillä on tarjota laaja valikoima laitteita ja menetelmiä tarpeen mukaan.

Toimitamme usein laitteiden ja prosessien yhteydessä myös ohjausjärjestelmän. Teemme myös ohjausten modernisoinnit. 

Toimituslaajuus määritellään asiakkaan toivomuksen mukaan, yksittäisistä komponenteista avaimet käteen toimitukseen.

Tarjoamme myös sovellustestauspalvelua kaikille myymillemme laitteille ja prosesseille. Testien avulla selvitämme millä menetelmällä tehtävä on parhaiten toteutettavissa ja millaisilla valmistus- ja investointikustannuksilla.

Erikoisosaamista prosessiteollisuudelle

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen
Logo Ijp Oy

IJP Oy
PL 42
20780 Kaarina

p. +358 440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yrityksemme tehtävänä on tarjota onnistuneita projekteja ja innovatiivisia prosesseja asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen sekä uusien tuotteiden valmistukseen.

IJP Oy on toiminut vuodesta 2004 ja päämiestemme pitkällä kokemuksella toteutamme kaikkein haasteellisimmatkin tavoitteet. Tarjoamme yksittäisiä laitteita ja avaimet käteen toimituksia lääke-, elintarvike-, kemian-, mineraali-, metalli- ja muoviteollisuudelle.